Меню
Кошница

Доставка и плащане

ДОСТАВКА:

1. Всички цени в магазин MyGifts.bg са крайни.

Изпращаме нашите бижута в стилна опаковка  с куриерска фирма Еконт или Спиди, съгласно условията на куриера.

Можете да изберете доставка до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма.

Цената на доставка е за сметка на купувача. При доставка с куриерска фирма Еконт получавате остъпка от доставката след направена поръчка през платформата на онлайн магазина.

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

2. www.MyGifts.bg  се освобождава от риска от повреждане/загубване на стоката след предаването и на куриер.

3. www.MyGifts.bg  не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриера.

4.  При доставка стоката трябва да бъдат внимателно прегледана от потребителя/клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на посочения телефон за контакт с нас или електронна поща и изпращане на съставения с куриера протокол при предаване на поръчката. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортиране на стоката www.MyGifts.bg  не носи отговорност за тях.

5. При посочен грешен адрес за доставка www.MyGifts.bg  не е обвързан с каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

ПЛАЩАНЕ:

Поради зачестилите връщания на непотърсени пратки до края на м.юни въвеждаме 10% авансово плащане от сумата на поръчката преди изпращане на самата поръчка.Плащането можете да извършите по един от следните два начина:

1. В брой като пощенски паричен превод в офис на Еконт на името на:

ВИБОП ЕООД

Петя Иванова

GSM: 0897821877

2. По банков път на името на:

ВИБОП ЕООД

ЕИК: BG61RZBB91551011505953

Райфайзен банк
И в двата случая в основание трябва да напишете номера на поръчката/артикула, който сте си избрали.След получено плащане наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение на детайлите за доставка на поръчката.При доставката Вие заплащате остатъка от сумата на поръчката т.е. платената от Вас сума се приспада от общата стойност на поръчката.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност